noscript image for google
<h2>Opsis Constructions</h2><p>Κατασκευές Οικοδομικών Έργων</p> <h2>Opsis Constructions</h2><p>Κατασκευές Οικοδομικών Έργων</p> <h2>Opsis Constructions</h2><p>Κατασκευές Οικοδομικών Έργων</p>
Previous Next
Θερμομόνωση

Opsis Constructions
Τεχνική Εταιρεία

 

 

Θερμομόνωση

Είναι γεγονός ότι κάθε επιχείρηση αλλά και κάθε νοικοκυριό λαμβάνει σήμερα υπόψην σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό το κόστος της κατανάλωσης ενέργειας για την θέρμανση αλλά και την ψύξη χώρων, και  δεδομένου ότι η ηλεκτρική ενέργεια αλλά και όλες οι καύσιμες ύλες όπως το πετρέλαιο, pellets, πυρηνόξυλο, ακόμα και τα καυσόξυλα έχουν υψηλό κόστος, έτσι όλοι μας έχουμε αντιληφθεί ότι το μεγαλύτερο αλλά και άμεσο κέρδος είναι η επένδυση στην σωστή μελέτη και εφαρμογή λύσεων θερμομόνωσης και όχι σε λύσεις θέρμανσης ή ψύξης.

Είναι ανώφελο να δίνουμε χρήματα για εξοπλισμό στην θέρμανση και στην ψύξη πληρώνοντας χρήματα για ηλεκτρικό ρεύμα ή καύσιμες ύλες ενώ παράλληλα ο χώρος που θερμαίνουμε ή που ψύχουμε το καλοκαίρι να μην έχει υψηλής ποιότητας θερμομόνωση.

Η θερμομόνωση χώρων σήμερα δεν αφήνει κανένα αδιάφορο, μίας και σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί ο κάθε ένας να μειώσει γεωμετρικά τις απώλειες θερμότητας, ενώ παράλληλα προστατέψει την ιδιοκτησία του από τις φθορές που προκαλούν οι εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες.Προστατέψετε την Κατοικία με εξωτερική θερμομόνωση

Είναι αποδεδειγμένο ότι το κόστος για την εξωτερική θερμομόνωση αποσβένεται στο άμεσο μέλλον σε συνδυασμό με την δραματική πτώση  κατανάλωσης ενέργειας.

Εξοικονομήστε  χρήματα από την μη ωφέλιμη ενέργεια που καταναλώνετε στην κατοικία σας αλλά και σε κάθε κτίριο που στεγάζεται η επιχείρηση σας. Βάση μελετών που έχουν πραγματοποιηθεί το 50% έως και 80% των χρημάτων που ξοδεύονται στην ψύξη αλλά και στην θέρμανση χάνονται λόγω παλαιάς ή λανθασμένης κατασκευής των κτιρίων αλλά και από την μη υπάρχουσα θερμομόνωση. Έτσι η ενεργεία που καταναλώνουμε για να θερμάνουμε ή να ψύξουμε κάποιο χώρο αποβάλλεται στον περιβάλλον.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα και πιστοποιημένα υλικά για το καλύτερο αποτέλεσμα, αυτό μας επιτρέπει να σας δώσουμε γραπτή εγγύηση για κάθε έργο μας.

 


Διογκομένη Πολυστερίνη

H Διογκωμένη πολυστερίνη (EPS - Expanded polystyrene), γνωστή στην Ελλάδα και σαν φελιζόλ, είναι ένα ελαφρύ, θερμομονωτικό υλικό το οποίο χρησιμοποιείται στην οικοδομή και σε άλλες εφαρμογές. Παράγεται από κόκκους πολυστυρολίου, οι οποίοι είναι θερμοπλαστικοί. Με τη διόγκωσή τους, οι κόκκοι μεγαλώνουν και γίνονται σφαιρίδια, τα οποία διογκώνονται περισσότερο και κολλούν μεταξύ τους. Η διογκωμένη πολυστερίνη παράγεται σε μεγάλα μπλοκ, τα οποία κόβονται σε πλάκες.

Το προωθητικό αέριο στη διογκωμένη πολυστερίνη είναι το πεντάνιο.

Εκτός από εφαρμογές στην οικοδομική, η διογκωμένη πολυστερίνη χρησιμοποιείται και για παραγωγή προτύπων (καλουπιών) για χύτευση περίπλοκων σχημάτων, αλλά και ως υλικό συσκευασίας.

Η Διογκωμένη Πολυστερίνη παρέχει εξελιγμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με κορυφαία αποτέλεσμα μόνοσης,ποιότητας και αντοχής.
Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης πρέπει να είναι σχεδιασμένα για να αντέξουν όλες τις καταπονήσεις που δέχονται καθημερινά οι εξωτερικοί τοίχοι των κτιρίων για πολλές δεκαετίες. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως σε δοκιμές για την αντοχή τους και την αξιοπιστία τους.

Κάποιοι λόγοι είναι:

  • Το σύστημα βασίζεται σε θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης ή διογκωμένης πολυστερίνης με γραφίτη CE παρέχοντας άριστη θερμομόνωση, πολύ καλή διαπνοή, αξεπέραστη ευελιξία χάρη στην ευκολία χρήσης των θερμομονωτικών πλακών και τεράστια ελαστικότητα.
  • Απολαμβάνει πάνω από 30 χρόνια επιτυχίας σε χώρες με πολυ χαμιλές και Υψηλές θερμοκρασίες.
  • Προσφέρει την μέγιστη αντοχή σε ρηγματώσεις και κρούσεις με τα υψηλής ποιότητας οργανικά και άριστα συνδυασμένα υλικά.
  • Άριστα αποτελέσματα στις καιρικές συνθήκες, τους ρύπους, την υγρασία και τις καταπονήσεις που θα δεχτεί το σύστημα κατα την διάρκεια ζωής του κτιρίου.
  • Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των υλικών και των μηχανημάτων εφαρμογής καθώς και το πολυάριθμα τεχνικά βοηθήματα, εξασφαλίζουν γρήγορη, εύκολη και απλή εγκατάσταση του συστήματος, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε το ολοκληρωμένο τελικό αποτέλεσμα που θα παρέχει στο κτίριο την μέγιστη αντοχή και προστασία.
  • Οι ανεξάντλητες επιλογές τελικών επιχρισμάτων, χρωμάτων, διακοσμητικών και τεχνοτροπιών κάνουν την κορυφαία επιλογή για ξεχωριστές προσόψεις.
  • Το σύστημα είναι περιορισμένης αναφλεξιμότητας, όντας ιδανικό τόσο για νέα κτίρια όσο και για ανακαινίσεις και λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας των συγκολλήτικών υλικών που χρησιμοποιούμε.
Εξηλασμένη Πολυστερίνη

Η εξηλασμένη πολυστερίνη (Extruded polystyrene) είναι κατά πολλούς το γνωστό σκληρό αλλά και ανθεκτικό χρωματιστό φελιζόλ. Η Βάση του εν λόγο υλικού είναι η πολυστερίνη.

Δημιουργείται ή Παράγεται σε πλάκες με την μέθοδο της εξέλασης και έχει πολύ υψηλές μονωτικές ιδιότητες με πάρα πολύ χαμηλό συντελεστή θερμοαγωγιμότητας, αυτό οφήλεται στην παγίδευση αέρα σε κλειστές κυψελίδες κατά την παραγωγή του.

Ένα επιπλέον κύριο αλλά και πάρα πολύ συμαντικό χαρακτηριστικό της είναι οι κλειστοί πόροι και η έλλειψη απορρόφησης νερού, πράγμα που κάνει την εξηλασμένη πολυστερίνη κατάλληλη για εφαρμογές με υψηλή υγρασία.

Η παραγωγή της εξηλασμένης πολυστερίνης γίνεται με εξέλαση, κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται πολυμερισμός της θερμοπλαστικής πολυστερίνης.

Ενα ακόμα συμαντικο πλεονέκτη είναι ο χαμηλός συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας, όπου προσφέρει και επιβραδυντική επίδραση στη φωτιά.


 


Μην Διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Σχετικά μ'εμάς


Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ.
 2810881527 | Κιν. 697 7505183
Email: froudakis.antonis@gmail.com